fbpx
Izobraževanja in mentorstva

Izobraževanja in mentorstva

Naše poslanstvo je izobraževati in usposobiti osebi, ki si želijo delovati na področju turizma celostno, s širšo paleto znanj in vsem ljudem, ki strmijo k nenehnemu izpopolnjevanju svojih znanj.

Naša izobraževanja so strokovna s poudarkom na praktičnih primerih in vajah. Izobraževanje za turistične vodnike, društva, združenja, zavode, sobodajalce izvajamo prilagojeno načinu dela in potrebam naročnika. Zelo uspešno sodelujemo z izobraževalnimi institucijami kot so BC Naklo, GRM Novo mesto in BIC Ljubljana. Praktične delavnice in mentorstva za dijake in študente prilagodimo učnemu načrtu posamezne šole oziroma fakultete. Na Domačiji Vesel nudimo tudi možnost mentorstva za Erasmus programe in praktična usposabljanja za potrebe delovne prakse.

Izobraževana in mentorstva, ki jih izvajamo:

  1. PRILOŽNOSTI NA PODEŽELJU
  2. SOBODAJALSTVO GLASNIK TURISTIČNE PONUDBE NA DESTNACIJI
  3. VIRTUALNA VODENJA KOT NOVA PRILOŽNOST
  4. UČNA KMETIJA VESEL
  5. ZELIŠČNE DELAVNICE Z JOŽICO BAJC PIVEC
  6. IZOBRAŽEVANJE ZA VERSKEGA TURISTIČNEGA VODNIKA
  7. IZOBRAŽEVANJE ZA ČEBELARSKEGA VODNIKA
  8. IZBRAŽEVANJE ZA DOSTOPNI TURIZEM IN VODENJE SKUPIN S POSEBNIMI POTREBAMI

 

Za podrobnejše opise programov in oblike mentorstva nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Se tudi vi zavedate, da je razvoj in ohranjanja podeželja vedno bolj pomemben? Iščete nove priložnosti in znanja v turizmu?

Ekipa

Tanja Vesel

TANJA VESEL

Tanja Vesel je diplomirana organizatorka turizma, ki svojo strast usmerja k razvoju ter ohranjanju podeželja in turizma na manj razvitih destinacijah. V turizmu deluje od svojega 20 leta. Podjetniško pot na področju turizma pa je začela pred desetimi leti. Delo v turistični panogi pomeni način življenja, ki zahteva neprestano učenje in raziskovanje ter odlične organizacijske sposobnosti. Z ekipo vodi Vesela doživetja, kjer želijo ljudem približati tradicijo in naravne lepote na inovativen, zabaven in avtentičen način. Preko animiranih, kostumiranih programov z lokalnimi dobrotami navdušijo še tako zahtevne goste. Veliko programov pa je namenjenih tudi otrokom in družinam, ki si želijo oddiha in kvalitetno preživetega časa na podeželju. Tanja je turistična vodnica, interpretatorka, virtualna vodnica in lastnica Domačije Vesel, kjer z domačimi razvija učno kmetijo.

 

Dominika

DOMINIKA KORITNIK TREPEL

Aktivno delovanje v turizmu od leta 1994. Ustanovna članica in tajnica Kluba profesionalnih turističnih vodnikov Slovenije. Ustanovna članica Združenja turističnih vodnikov Slovenije. Dominika je univerzitetno diplomirana teologinja trenutno pa izvaja doktorski študij na Fakulteti za turistične študije – Turistica. Dominika je turistična vodnica s številnimi licencami in specializiranimi znanji. Poleg ostalega je čebelarsko-turistična inštruktorica / izvaja izobraževanje za čebelarsko-turističnega vodnika in je avtorica istoimenskega. Izvaja svetovanje na področju dostopnega turizma in verskega turizma, za turistične ponudnike in širšo zainteresirano javnost.

 

 

Jožica

JOŽICA BAJC PIVEC

Jožica je zeliščarka in turistična vodnica. Jožica o sebi pravi, da je zeliščarka nabiralka, živi v naravi in za naravo. Ne zanimajo jo samo zdravilne moči zelišč, zelo ceni tudi zeliščne esence dr. Edvarda Bacha. Rada preizkuša nove pripravke in pridobljene izkušnje deli naprej. Izdeluje tinkture, njena velika strast so različni zeliščni napitki. Svoje znanje z veseljem posreduje vsakomur, ki ga bogato rastlinje zanima, saj se zaveda, da znanje, ki je samo v njeni glavi ne prinaša koristi nikomur, Z delitvijo pomaga ljudem in siri zavedanje o pomenu ohranjanja starih znanj. Na njenih delavnicah lahko spoznavate nabiranje divje rastočih zelišč, pripravo različnih tinktur in mazil v domači kuhinji. Je odlična predavateljica in na njenih delavnicah vsak nabere zelo koristna znanja, za krepitev domače naravne lekarne.

 

 

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela
Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za boljšo izkušnjo in pomoč bolje razumeti kako uporabljate našo spletno stran.