fbpx

Doživetja preteklosti

Tradicionalna slovenska kuhinja

Slovensko ljudsko izročilo je tisto bogastvo, ki je ohranilo spomine na naše dedke in babice ter skrbi za ohranjanje narodne zavesti. Temelji preteklosti nam nudijo osnovo in smernice za boljšo sedanjost in prihodnost. V poduk bi nam morala biti modrost medsebojnega sodelovanja in samooskrbe, kot je bilo to vodilo nekoč. Vsaka vas je dihala kot eno. Ob žetvi so vsi vaščani želi na eni njivi, ob košnji so vsi kosili na enem travniku. Svatba je bila veselje za vso vas, po drugi stani pa pogreb žalost za vse vaščane.

Čebelar

Poslanstvo naših Doživetij preteklosti je v sedanjih oblikah, na sodoben in privlačen način približati razsežnost zgodovine in tradicije našega naroda. Za zagotovitev pristne in celovite izvedbe doživetij »žive dediščine« se povezujemo z različnimi strokovnjaki s tega področja in izhajamo iz zapisov, ki pričajo o dediščini na Slovenskem.

Naša Doživetja preteklosti so odličen način ohranjanja izročila in spomina na življenje naših prednikov. To vam ponujamo preko posebnih doživetij, ki vključujejo;

 • tematske delavnice,
 • igre naših dedkov in babic,
 • druženja v naravnem okolju.

Veselimo se srečanja z vami.

Aktualni dogodki za družine

 • MAJ 22

  KAKŠNE FOTOGRAFIJE PRODAJAJO? Spoznajte kako do fotografij, ki navdušijo.

  10% popust do 08.05.2021
  22.05. 2021 15:00

  Gostišče Loka

  Kvalitetna fotografija pove več kot 1000 besed. S kvalitetno in zanimivo fotografijo že preko spleta, kataloga ali brošure hitreje vzpostavimo bolj oseben odnos s potencialnim kupcem/stranko.

  Vesela doživetja v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki, pripravljamo odlično fotografsko delavnico za podjetnike in vse, ki razmišljate o podjetništvu ali pa kvalitetne fotografije potrebujete za opravljaje svojega dela.

  10% popust do 08.05.2021

  Podrobnosti

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela