fbpx
Piknik prostor na Domačiji Vesel

Piknik prostor na Domačiji Vesel

Sprejmemo lahko do 40 oseb ali po dogovoru tudi več oseb (na ostalih točkah domačije). Po dogovoru za vas pripravimo degustacije in animirane programe. V vročih dneh lahko po dogovoru obiskovalci koristijo tudi manjši bazen. Ob večerih je čudovito druženje ob odprtem ognju in glasbi. Možnost spanja na kozolcu ali za večjo skupino spanje v šotorih na zelenicah domačije ali spanje ne seniku.

Praznovanje rojstnega dne, druženje za zaključeno družbo in team-buildinge prilagodimo glede na vaše želje. Lahko najamete le prostor in hrano ter ostalo pripravite v lastni režiji, lahko pa za vse poskrbimo mi. Za vas organiziramo animacijo za otroke in tako se lahko odrasli nekaj ur družite sproščeno, otroci pa se med tem zabavajo z animatorkami. Za vas lahko pripravimo vodene pohode z degustacijami ali različne delavnice in zabavne kmečke igre.

Na Domačiji Vesel nudimo možnost najema piknik prostora. V objemu narave, se s prijatelji, sodelavci, družino lahko družite pod prenovljenim kozolcem. Kozolec je opremljen z elektriko, tekočo vodo, kuhinjsko nišo, pulti, posodo, klopmi in mizami.

Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za boljšo izkušnjo in pomoč bolje razumeti kako uporabljate našo spletno stran.