Programi za zaključene skupine

Domačija Vesel

Programi za zaključene skupine

Druženje in zabavni program za vas pripravimo na naši domačiji ali na tematski poti Preživetje v naravi kot nekoč.

Preživetje v naravi kot nekoč je program, ki ga izvajamo na treh različnih stopnjah; za šole, odrasle in team-buildinge.

Pogrinjek hrana in pijača
Rimska srebrna plošča

Tematska pot Preživetje v naravi kot nekoč je krožna pot. Pohodniški del se odvija po gozdnih stezah, del poti je skalnat in je za to potrebna primerna obutev. Pohod traja v eno smer eno uro, ob pripovedovanju zgodb in prikazu izročil naših prednikov. V pot je vključeno tudi druženje na idilični jasi ob večjem potoku, kjer zakurimo ogenj in skupaj pečemo hrano kot nekoč. Poleg tega se je možno osvežiti v potoku in se prepustiti čistemu miru med neokrnjeno naravo.

Odprto kurišče
Na zdravje z dobrim vinom

Tematska pot za teambuilding je dodatno začinjena z izzivi in nalogami ter ovirami, ki jih morajo udeleženci premagati.

Na domačiji vas pogostimo glede na vaše želje, z lokalno pridelano hrano in odličnimi ponudniki hrane, kar pod domačo lipo, kmečkim podom ali na odeji sredi zelenice.

Kelti
Vodno korito na domačiji

Za podrobnejše opise in vaše povpraševanje nam prosimo pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Aktualni dogodki na Domačiji Vesel

 • DEC 15

  Delavnice za otroke - Praznični gledališki dan na Domačiji Vesel

  7,00€
  15.12. 2018

  Domačija Vesel

  Praznična delavnica za otroke, ki so navdušeni nad lutkami, gledališčem, ki imajo radi živali in zimske radosti. Kje? Na Domačiji Vesel. Si želite vašemu otroku pričarati čarobnost decembra ter mu za nekaj ur omogočiti, da se spozna s svetom lutk in gledališča? Potem ga pripeljite na našo veselo domačijo, kjer bo vaš otrok spoznal škrata Čateža, se zabaval na ustvarjalnih delavnicah in užival v zimskih radostih.

  Podrobnosti
 • DEC 27

  Novoletne počitnice za otroke na Domačiji Vesel

  15,00€
  27.12. 2018

  Domačija Vesel

  Novoletne počitnice trkajo na vrata in da bodo prav posebne, smo na Domačiji Vesel pripravili dvodnevno animacijo in delavnice. Nepozabnih počitnic na podeželju se bodo tokrat razveselili otroci stari od 5 do 10 let. Si želite, da se vaš otrok igra v naravi, spoznava živali in življenje na podeželju preko zgodb ter zabavne animacije? Preverite kakšne delavnice, igre in animacijo smo pripravili na domačiji za nasmejane otroške obraze. 

  Podrobnosti
 • DEC 28

  Novoletne počitnice za otroke na Domačiji Vesel - dodatni dan

  15,00€
  28.12. 2018

  Domačija Vesel

  Novoletne počitnice trkajo na vrata in da bodo prav posebne smo na Domačiji Vesel pripravili dvodnevno animacijo in delavnice. Nepozabnih počitnic na podeželju se bodo tokrat razveselili otroci stari od 5 do 10 let. Si želite, da se vaš otrok igra v naravi, spoznava živali in življenje na podeželju preko zgodb ter zabavne animacije? Preverite kakšne delavnice, igre in animacijo smo pripravili na domačiji za nasmejane otroške obraze. 

  Podrobnosti

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela