fbpx

Doživetja na podeželju

Konji na pašiFoto: Spominčice

Slovensko podeželje vabi! Je v tesnem stiku z naravo in ljudmi, z njihovo življenjsko modrostjo, ročnimi spretnostmi in bogato ponudbo dobrot. Doživetja na podeželju so čudovita priložnost za spoznavanje bogate kulturne dediščine: ohranjeno arhitekturo, običaje in domačo obrt.

Na slovenskem podeželju se čas vrti počasneje. Ob stiku z odprtimi in prijaznimi ljudmi ter neokrnjeno naravo se lahko sprostite in spet začutite samega sebe. Prepustite se harmoniji sobivanja človeka in narave ter začutite pristnost slovenskega podeželja.

V naši ponudbi Doživetja na podeželju bo vsak član vaše družine našel nekaj zase; odrasli košček miru, sprostitve in nove ideje, otroci igrišče brez meja. Raznolikost kulturne krajine slovenskega podeželja je namreč tako bogata, da jo je težko opisati v nekaj stavkih, kakor tudi našo ponudbo. Vsekakor boste ob koncu dogodka polni nepozabnih vtisov.

Veselimo se srečanja z vami.

Aktualni dogodki za družine

 • MAJ 22

  KAKŠNE FOTOGRAFIJE PRODAJAJO? Spoznajte kako do fotografij, ki navdušijo.

  10% popust do 08.05.2021
  22.05. 2021 15:00

  Gostišče Loka

  Kvalitetna fotografija pove več kot 1000 besed. S kvalitetno in zanimivo fotografijo že preko spleta, kataloga ali brošure hitreje vzpostavimo bolj oseben odnos s potencialnim kupcem/stranko.

  Vesela doživetja v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki, pripravljamo odlično fotografsko delavnico za podjetnike in vse, ki razmišljate o podjetništvu ali pa kvalitetne fotografije potrebujete za opravljaje svojega dela.

  10% popust do 08.05.2021

  Podrobnosti

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela