fbpx
Previous Next

Nastanitev - apartma ***

Apartma*** se nahaja v pritličju in nudi 2 spalnici, satelitsko TV z ravnim zaslonom ter popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, hladilnikom, pralnim strojem, pečico in štedilnikom.

Zjutraj vam pripravimo zajtrk, ki je vključen v ceno nočitve.

Najmlajši se lahko zabavajo na otroškem igrišču, uporabljate pa lahko tudi opremo za peko na žaru. Okolica je priljubljena za pohodništvo.

Rimske Toplice so 46 km stran, do Dolenjskih Toplic je 42 km, do Šmarjeških Toplic pa 37 km.

Vabljeni na  veselo domačijo, kjer se vsaj za trenutek ustavi čas, ali pa vas celo ponese v daljno preteklost. Poslanstvo domačije je ohranjanje in prikaz tradicije ter pripovedovanje starih zgodb. Otroke s tem učimo pomena sodelovanja in pomoči drug drugemu in zakaj je potrebno ceniti naravo in njene danosti. V odraslih pa v čudovitem vzdušju obudimo nostalgijo na otroške dni in preko zabavnih dramskih vsebin prikazujemo življenje prednikov vse do jamskega človeka.

Na domačiji, kjer nadaljujemo tradicijo naših prednikov, lahko v mirnem okolju opazujete škotsko govedo, ki se skozi vse leto pase v naši dolini. Območje je izjemno bogato z vodnimi viri, domačija se celo lahko pohvali z lastnim izvirom studenčnice. Na domačiji obdelujemo tudi vinograd, kjer pridelamo lastno vino. Tega lahko poskusite v domači kleti. V mirnem okolju in zaradi neposredne bližini gozda je pogosto moč opaziti tudi srnjad. V neposredni bližini se lahko sprehodite po označeni vinski poti ali se podate na Levstikov pohod od Litije do Čateža.

KJE SE NAHAJAMO:

Domačijo Vesel najdete v mali vasici Goljek v bližini znanega romarskega središča Zaplaz (Čatež pri Trebnjem) na Dolenjskem. Smo 58 kilometrov oddaljeni od Ljubljane in 8 kilometrov od izhoda iz avtoceste v Trebnjem. Lokacija se nahaja v zaščitenem vinorodnem območju, ki ponuja čudovite razglede. Domačija je obkrožena z vinogradi in gozdom.

od 62€

Najem celotne hiške

Zjutraj vam pripravimo zajtrk: Kontinentalni, Italijanski, Vegetarijanski, Ameriški

Ponudba vključuje:

  • Brezplačno zasebno parkirišče v sklopu nastanitve
  • Brezplačen WiFi
  • Otroško igrišče
  • Žar in žar prostor

Oglej si na Booking.com ali Oglej si na Airbnb