fbpx

Doživetja v naravi

Zabavno ob jezeru

Čas, preživet zunaj, v naravi, je izrednega pomena. Vsaka minuta preživeta v naravi nam podari sprostitev, pozitivno energijo in zagon za nove ideje.

Otrok je mali nadobudni raziskovalec, ki potrebuje za svoj razvoj prosto okolje. Spomnite se,  kako preprosto in zabavno je bilo raziskovati bližnji gozd, travnik in polje. Spomnite se smeha ob igrah, zemljo krast, ristanc, gnilo jajce, skrivalnice in še bi lahko naštevali. Otroci, ki raziskujejo naravo v vseh vremenskih pogojih, so bolj zdravi, dokazano bolj kreativni in srečni. Ko se otroci igrajo v naravi, so tudi bolj pozitivno naravnani en do drugega in do okolice. 

Z našimi Doživetji v naravi vam želimo ponuditi okolje za preživetje kvalitetnega družinskega časa v naravi. Dogodki so zasnovani tako, da ponujajo zabavo, doživetja in pustolovščine za vse člane družine.

Jesensko rajanjeFoto: Spominčice

Vsak dogodek vsebuje čas namenjen:

 • spoznavanju naravnih lepot,
 • športnim aktivnostim,
 • spoznavanju živali,
 • kreativnemu ustvarjanju.

Vsa Doživetja v naravi organiziramo v povezavi s ponudniki slovenskega podeželja, na naravi prijazen način. 

Vabimo vas, da se nam pridružite pri raziskovanju naravnih danosti in si zagotovite nad vse sproščeno »zeleno« zabavo za vso družino.

Veselimo se srečanja z vami.

Aktualni dogodki za družine

 • MAJ 22

  KAKŠNE FOTOGRAFIJE PRODAJAJO? Spoznajte kako do fotografij, ki navdušijo.

  10% popust do 08.05.2021
  22.05. 2021 15:00

  Gostišče Loka

  Kvalitetna fotografija pove več kot 1000 besed. S kvalitetno in zanimivo fotografijo že preko spleta, kataloga ali brošure hitreje vzpostavimo bolj oseben odnos s potencialnim kupcem/stranko.

  Vesela doživetja v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki, pripravljamo odlično fotografsko delavnico za podjetnike in vse, ki razmišljate o podjetništvu ali pa kvalitetne fotografije potrebujete za opravljaje svojega dela.

  10% popust do 08.05.2021

  Podrobnosti

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela