Doživetja v naravi

Zabavno ob jezeru

Čas, preživet zunaj, v naravi, je izrednega pomena. Vsaka minuta preživeta v naravi nam podari sprostitev, pozitivno energijo in zagon za nove ideje.

Otrok je mali nadobudni raziskovalec, ki potrebuje za svoj razvoj prosto okolje. Spomnite se,  kako preprosto in zabavno je bilo raziskovati bližnji gozd, travnik in polje. Spomnite se smeha ob igrah, zemljo krast, ristanc, gnilo jajce, skrivalnice in še bi lahko naštevali. Otroci, ki raziskujejo naravo v vseh vremenskih pogojih, so bolj zdravi, dokazano bolj kreativni in srečni. Ko se otroci igrajo v naravi, so tudi bolj pozitivno naravnani en do drugega in do okolice. 

Z našimi Doživetji v naravi vam želimo ponuditi okolje za preživetje kvalitetnega družinskega časa v naravi. Dogodki so zasnovani tako, da ponujajo zabavo, doživetja in pustolovščine za vse člane družine.

Jesensko rajanjeFoto: Spominčice

Vsak dogodek vsebuje čas namenjen:

 • spoznavanju naravnih lepot,
 • športnim aktivnostim,
 • spoznavanju živali,
 • kreativnemu ustvarjanju.

Vsa Doživetja v naravi organiziramo v povezavi s ponudniki slovenskega podeželja, na naravi prijazen način. 

Vabimo vas, da se nam pridružite pri raziskovanju naravnih danosti in si zagotovite nad vse sproščeno »zeleno« zabavo za vso družino.

Veselimo se srečanja z vami.

Aktualni dogodki za družine

 • DEC 15

  Delavnice za otroke - Praznični gledališki dan na Domačiji Vesel

  7,00€
  15.12. 2018

  Domačija Vesel

  Praznična delavnica za otroke, ki so navdušeni nad lutkami, gledališčem, ki imajo radi živali in zimske radosti. Kje? Na Domačiji Vesel. Si želite vašemu otroku pričarati čarobnost decembra ter mu za nekaj ur omogočiti, da se spozna s svetom lutk in gledališča? Potem ga pripeljite na našo veselo domačijo, kjer bo vaš otrok spoznal škrata Čateža, se zabaval na ustvarjalnih delavnicah in užival v zimskih radostih.

  Podrobnosti
 • DEC 27

  Novoletne počitnice za otroke na Domačiji Vesel

  15,00€
  27.12. 2018

  Domačija Vesel

  Novoletne počitnice trkajo na vrata in da bodo prav posebne, smo na Domačiji Vesel pripravili dvodnevno animacijo in delavnice. Nepozabnih počitnic na podeželju se bodo tokrat razveselili otroci stari od 5 do 10 let. Si želite, da se vaš otrok igra v naravi, spoznava živali in življenje na podeželju preko zgodb ter zabavne animacije? Preverite kakšne delavnice, igre in animacijo smo pripravili na domačiji za nasmejane otroške obraze. 

  Podrobnosti
 • DEC 28

  Novoletne počitnice za otroke na Domačiji Vesel - dodatni dan

  15,00€
  28.12. 2018

  Domačija Vesel

  Novoletne počitnice trkajo na vrata in da bodo prav posebne smo na Domačiji Vesel pripravili dvodnevno animacijo in delavnice. Nepozabnih počitnic na podeželju se bodo tokrat razveselili otroci stari od 5 do 10 let. Si želite, da se vaš otrok igra v naravi, spoznava živali in življenje na podeželju preko zgodb ter zabavne animacije? Preverite kakšne delavnice, igre in animacijo smo pripravili na domačiji za nasmejane otroške obraze. 

  Podrobnosti

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela