fbpx

Doživetja v naravi

Zabavno ob jezeru

Čas, preživet zunaj, v naravi, je izrednega pomena. Vsaka minuta preživeta v naravi nam podari sprostitev, pozitivno energijo in zagon za nove ideje.

Otrok je mali nadobudni raziskovalec, ki potrebuje za svoj razvoj prosto okolje. Spomnite se,  kako preprosto in zabavno je bilo raziskovati bližnji gozd, travnik in polje. Spomnite se smeha ob igrah, zemljo krast, ristanc, gnilo jajce, skrivalnice in še bi lahko naštevali. Otroci, ki raziskujejo naravo v vseh vremenskih pogojih, so bolj zdravi, dokazano bolj kreativni in srečni. Ko se otroci igrajo v naravi, so tudi bolj pozitivno naravnani en do drugega in do okolice. 

Z našimi Doživetji v naravi vam želimo ponuditi okolje za preživetje kvalitetnega družinskega časa v naravi. Dogodki so zasnovani tako, da ponujajo zabavo, doživetja in pustolovščine za vse člane družine.

Jesensko rajanjeFoto: Spominčice

Vsak dogodek vsebuje čas namenjen:

  • spoznavanju naravnih lepot,
  • športnim aktivnostim,
  • spoznavanju živali,
  • kreativnemu ustvarjanju.

Vsa Doživetja v naravi organiziramo v povezavi s ponudniki slovenskega podeželja, na naravi prijazen način. 

Vabimo vas, da se nam pridružite pri raziskovanju naravnih danosti in si zagotovite nad vse sproščeno »zeleno« zabavo za vso družino.

Veselimo se srečanja z vami.


Preživetje v naravi kot nekoč za družine - vodena animacija

Za družine, ki si želite preživeti kvaliteten čas v naravi in se ob tem nepozabno zabavati. Popust na zgodnje rezervacije si lahko zagotovite do 15.05.2022. Možnost plačila z BON21


Preživetje v naravi kot nekoč je program, ki ga izvajamo na treh različnih stopnjah, glede na starost otrok. Animatorka gospodarica Domačije Vesel vas pospremi na krožni pohodni poti.

mlinček
govedo

 

Tematska pot Preživetje v naravi kot nekoč je krožna pot. Pot se vije čez pašnike, kjer se pase škotsko govedo, gozd in travnike pa tudi mimo ekološkega čebelarja. Med potjo morajo člani ekipe reševati naloge in izzive, ki so po zahtevnosti prilagojeni posamezni skupini. V kolikor je več družin, te tekmujejo ena proti drugi, v kolikor pa gre za eno družino, pa le-ta tekmuje s časom.

Pohodniški del se odvija po gozdnih stezah, del poti je skalnat in je za to potrebna primerna obutev. Nezahtevna pohodna pot traja v eno smer eno uro, ob pripovedovanju zgodb in prikazu izročil naših prednikov. V pot je vključeno tudi druženje na idilični jasi ob večjem potoku, kjer zakurimo ogenj in skupaj pečemo hrano kot nekoč. Poleg tega se je možno osvežiti v potoku in se prepustiti čistemu miru med neokrnjeno naravo.

Za pot se je potrebno obleči športno in udobno. Niso potrebna nobena predhodna znanja. Pomembna je primerna obutev. Predlagamo pohodniške čevlje, saj se del poti odvija tudi po rahlo kamnitem terenu. Pot je nezahtevna, a vseeno zahteva nekaj malega kondicije. Pot prilagodimo starosti otrok in željam skupine

 

Odprto kurišče
potok

 

Za nepozabno izkušnjo poskrbimo s prav posebno animacijo. Naloge in izzivi niso nikoli prezahtevni, saj animator pomaga z namigi in napotki. Animiran program je tako poučen, a tudi zelo zabaven. Udeleženci se zabavate v neokrnjeni naravi, spoznavate preživetje v gozdu, življenje na podeželju in raziskujete elemente tradicije. Tematska pot je namenjena povezovanju družine, sprostitvi in zabavi. Za kvalitetni prosti čas in nepozabno doživetje poskrbimo, da se vsa družina počuti sproščeno in se ob tem zabava.

Sredi poti, na čudoviti jasi ob potoku, si družina pripravi tudi »pastirsko« malico na odprtem ognju. Ob potoku je čas za počitek, igre naših dedkov in babic ter okrepčilo. Hrano za piknik, odeje in vse potrebno priskrbi Domačija Vesel. Na jasi se nahaja tudi poljsko stranišče.

Na domačiji vas pogostimo glede na vaše želje, z lokalno pridelano hrano in odličnimi ponudniki hrane, kar pod domačo lipo, kmečkim podom ali na odeji sredi zelenice.

 

tradicija
izziv

 

Na domačiji vas ob doplačilu pogostimo, glede na vaše želje, z lokalno pridelano hrano in odličnimi ponudniki hrane, kar pod domačo lipo, ob krušni peči, pod kmečkim podom ali na odeji sredi zelenice.

 

Program za družine

Trajanje 2 uri.

Cena: za družino 2 odrasla in otrok 60 eur. Vsak dodatni otrok doplačilo 10 eur, vsaka dodatna odrasla oseba doplačilo 15 eur. 

 

Otroška rojstnodnevna zabava

Trajanje 2uri.

Skupinska cena za praznovanje;

- animacija za skupino od 5 do 10 otrok je 110 eur.

- animacija za skupino od 11 do 15 otrok je 150 eur.

 

Lahko podarite darilni bon, ki je veljaven 5 let od nakupa. Za koriščenje bona je potrebna predhodna najava. 

 

Obvezne predhodne rezervacije za posameznike, manjše skupine in posamezne družine!

Dodatni popust za zaključne skupine nad 15 oseb je 5%, popust za zaključene skupine nad 30 oseb je 10%.

 

Imate neverjetno priložnost, da profesionalna fotografinja, ujame vaše doživetje v objektiv, za nepozabne spomine.

 

Nepozabno darilo za družino ali prijatelje, preko darilnega bona.

 

Za več informacij in vaše povpraševanje nam prosimo pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na 031 751 860.

Aktualni dogodki za družine

Trenutno ni aktualnih dogodkov v tej ponudbi

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela
Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za boljšo izkušnjo in pomoč bolje razumeti kako uporabljate našo spletno stran.