Doživetja za družine

Veselo vandranje po Sloveniji ali jahanje ponija na kmetiji...

Aktualni dogodki za družine

 • DEC 15

  Delavnice za otroke - Praznični gledališki dan na Domačiji Vesel

  7,00€
  15.12. 2018

  Domačija Vesel

  Praznična delavnica za otroke, ki so navdušeni nad lutkami, gledališčem, ki imajo radi živali in zimske radosti. Kje? Na Domačiji Vesel. Si želite vašemu otroku pričarati čarobnost decembra ter mu za nekaj ur omogočiti, da se spozna s svetom lutk in gledališča? Potem ga pripeljite na našo veselo domačijo, kjer bo vaš otrok spoznal škrata Čateža, se zabaval na ustvarjalnih delavnicah in užival v zimskih radostih.

  Podrobnosti
 • DEC 27

  Novoletne počitnice za otroke na Domačiji Vesel

  15,00€
  27.12. 2018

  Domačija Vesel

  Novoletne počitnice trkajo na vrata in da bodo prav posebne, smo na Domačiji Vesel pripravili dvodnevno animacijo in delavnice. Nepozabnih počitnic na podeželju se bodo tokrat razveselili otroci stari od 5 do 10 let. Si želite, da se vaš otrok igra v naravi, spoznava živali in življenje na podeželju preko zgodb ter zabavne animacije? Preverite kakšne delavnice, igre in animacijo smo pripravili na domačiji za nasmejane otroške obraze. 

  Podrobnosti
 • DEC 28

  Novoletne počitnice za otroke na Domačiji Vesel - dodatni dan

  15,00€
  28.12. 2018

  Domačija Vesel

  Novoletne počitnice trkajo na vrata in da bodo prav posebne smo na Domačiji Vesel pripravili dvodnevno animacijo in delavnice. Nepozabnih počitnic na podeželju se bodo tokrat razveselili otroci stari od 5 do 10 let. Si želite, da se vaš otrok igra v naravi, spoznava živali in življenje na podeželju preko zgodb ter zabavne animacije? Preverite kakšne delavnice, igre in animacijo smo pripravili na domačiji za nasmejane otroške obraze. 

  Podrobnosti

Doživetja za družine

Družina je v današnjih časih največja vrednota  Veliko je napisanih smernic, kako naj bi izgledala in delovala sodobna družina. Tudi o načinu izobraževanja in razvoju otroka je veliko nasprotujočih si mnenj.

Naša želja je ustvarjati okolje za preživljanje kvalitetnega družinskega prostega časa. V ta namen se povezujemo in sodelujemo z manjšimi podeželskimi ponudniki. Družinam želimo približati naravno okolje, dediščino, ljudsko umetnost in obrt slovenskega podeželja.

Povezovanje z naravo je odlično zdravilo za tegobe hitrega življenjskega tempa. Družina se, na tovrstnih srečanjih, druženjih, delavnicah in izletih, poveže na poseben način in vzpostavi kvalitetnejši odnos.

Naša doživetja doprinesejo k novim spoznanjem. Vsi dogodki namreč temeljijo na izročilu naših dedkov in babic. Tradicija in dediščina sta na žalost med mladimi z vsakim dnem manj poznani. Vrnitev v preteklost je odlično izhodišče za nove ideje in sodobno ustvarjalnost.

V kolikor spoštujemo dediščino in izročila, spoštujemo tudi sebe. Naše vodilo je nazaj k naravi in zapuščini naših prednikov.

Za vašo družino so naši dogodki primerni, če:

 • Ste ljubitelji narave in slovenskega podeželja,
 • Želite preživeti kakovostni čas brez sodobne tehnike in si napolniti baterije
 • Želite otrokom ponuditi več možnosti za prosto igro, raziskovanje , ustvarjanje, spoznavanje novih prijateljev
 • Se želite predati izročilom naših babic in dedkov preko konkretnih primerov in doživetij
 • Želite spoznati in se približati različnim domačim živalim
 • Imate radi odlično domačo kulinariko

Pridružite se nam in zagotovite vaši družini zabavno in pristno doživetje.

Aktualne dogodke lahko spremljate na tej povezavi.

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela