Mini doživetja za samske

Mini doživetja za samske so odlična izbira za vse samske, ki si želite zabavnih in sproščenih druženj z drugimi samskimi. Ponujamo vam okolje, kjer lahko svoj prosti čas preživite aktivno in družabno.

Mini doživetja za samske potekajo po vnaprej pripravljenem programu na različnih zanimivih lokacijah. Tovrstna doživetja trajajo največ en dan. Vsak dogodek je skrbno pripravljen in zagotavlja edinstveno doživetje ob spoznavanju novih, drugačnih in zanimivih aktivnosti, športov, naravnih lepot in kulinarike. Na tak način samski preživite svoj prosti čas aktivno, v družbi ljudi s podobnimi interesi in zanimanji. Mini doživetja za samske so prilagojena letnim časom in trendom.

Vsako posamezno doživetje vsebuje podrobni program, način prijave in ceno. Za zagotovitev dejanskega števila oseb na posameznem dogodku se je potrebno nanj vnaprej prijaviti glede na navedene pogoje.

Aktualni dogodki za samske

 • MAJ 12

  Biseri Dolenjske za samske

  50,00€
  12.05. 2018

  Atlantis

  Pomlad se je razbohotila v polnem čaru. Vse brsti in vemo, da si tudi ti si želiš novih začetkov in doživetij. Ves čas delaš, ali pa ne zahajaš na izlete, ker se ti upira misel, da bi to počel/a sam/a? Z nami se lahko podaš na ogled prelepe Dolenjske v družbi drugih samskih. Če si ljubitelj/ica avtomobilizma, zgodovine, čokolade, likerjev in žganic ali vin, prelepe narave, doživljajskih predstav in bi se vsaj za en dan rad/a vrnil/a v čas baroka in renesanse, na tem izletu ne smeš manjkati.

  Podrobnosti

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela