Mini doživetja za samske

Mini doživetja za samske so odlična izbira za vse samske, ki si želite zabavnih in sproščenih druženj z drugimi samskimi. Ponujamo vam okolje, kjer lahko svoj prosti čas preživite aktivno in družabno.

Mini doživetja za samske potekajo po vnaprej pripravljenem programu na različnih zanimivih lokacijah. Tovrstna doživetja trajajo največ en dan. Vsak dogodek je skrbno pripravljen in zagotavlja edinstveno doživetje ob spoznavanju novih, drugačnih in zanimivih aktivnosti, športov, naravnih lepot in kulinarike. Na tak način samski preživite svoj prosti čas aktivno, v družbi ljudi s podobnimi interesi in zanimanji. Mini doživetja za samske so prilagojena letnim časom in trendom.

Vsako posamezno doživetje vsebuje podrobni program, način prijave in ceno. Za zagotovitev dejanskega števila oseb na posameznem dogodku se je potrebno nanj vnaprej prijaviti glede na navedene pogoje.

Aktualni dogodki za samske

 • NOV 10

  Martinovanje na Štajerskem

  55,00€
  10.11. 2018

  Atlantis

  Jesen je tu v vsem svojem sijaju in kar vabi k praznovanju in druženju. Ker se bliža čas največjega praznika vina, smo pripravili nepozabno martinovanje tudi zate. Podaj se z nami v kar dve štajerski mesti, kjer je rajanje ob martinovanju še posebej veselo.

  Podrobnosti

Prijavite se na naše E-novice
in vsak teden boste prejeli zanimive ponudbe naravnost v vaš e-poštni predal.

Slovenska čebela